Watch The World Without US Trailer  Watch The World Without US Trailer
 Order The World Without US DVD From Us  Order The World Without US DVD From Amazon.com  Watch TWWUS Online $2.99 !
 Contact Distributor - The World Without US  Contact Producer - The World Without US  Send Film Feedback - The World Without US
The World Without Us - a documentary with Niall Ferguson by Mitch Anderson and Jason J. Tomaric. The World Without Us now on DVD!
        "Omenirea fara Statele Unite"


    Acest documentar de lung metraj dezbate implicarea armatei Statelor Unite in lume precum si implicatiile si consecintele ce rezulta.

     Desi la sfarsitul primului Razboi Mondial Statele Unite apareau ca o natiune izolationista, astazi nu mai putin de nouazeci de tari au baze militare americane pe teritoriul lor. Este oare posibil de mentinut o astfel de implicare? Impofida puterii pe care o au, Statele Unite se restrang ca si populatie si putere economica in relatiile cu restul lumii.

     Ce s-ar intampla daca Statele Unite ar parasi scena internationala devenind o natiune "normala", o republica, nu un imperiu?

     In incercarea de a gasi un raspuns la aceasta intrebare, regizorul si producatorul de origine romana Mitch Anderson a pornit intr-o calatorie pe patru continente ale lumii. "Omenirea fara Statele Unite" este o investigatie amanuntita ce prezinta politica externa a Statelor Unite precum si consecintele resimtite de milioane de oameni de pe mapamond.

     Cu ajutorul suportului dat de experti in domeniul politic pana la cel al oamenilor simpli din tari unde prezenta Americana s-a facut simtita, fimul prezinta diverse scenarii posibile intr-un viitor apropiat unde implicarea la nivel mondial al armatei Statelor Unite este inexistenta.

     Expertul principal in "Omenirea fara Statele Unite" este Niall Ferguson, Doctor in Istorie si Business, in prezent profesor la Harvard. Niall Ferguson are o reputatie deosebita, fiind co-autor al multor documentare la BBC si Chanel4 in Marea Britanie precum si autor a mai multor volume de istorie a lumii.

     "Omenirea fara Statele Unite" este un film convingator, cu incarcatura politica si sustinut de opinii bine documentate; desi doreste sa atraga atentia publicului catre un viitor posibil, filmul isi pastreaza integritatea jurnalistica ramanind fidel realitatii.

Comandati filmul pe DVD cu subtitrare in limba Romana

Vizionati filmul ON-LINE cu subtitrare in limba Romana!Terms of Use
      Privacy Policy

Copyright 2007 Deep Waters Productions LLC - All Rights Reserved.
The World Without US - a documentary by Mitch Anderson and Jason J. Tomaric